Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταSulfonate ναφθαλίνης νατρίου φορμαλδεΰδη

Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έλαβε το δείγμα από την επιχείρησή σας, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για τις συγκεκριμένες πρόσθετες ουσίες που απαιτούνται από το εργοστάσιό μας, έτσι διατάξαμε έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, είναι μια ευχάριστη συνεργασία!

—— Ο John σιγοβράζει

Αυτό είναι παλαιός συνεργάτης της επιχείρησής μας! Έχω διατάξει το μειωτή νερού εδώ για πολύ καιρό, είναι εμπιστευμένη επιχείρηση, τα συστατικά είναι καθαρά, και οι προδιαγραφές Ι προϊόντων ανάγκη συναντιούνται.

—— Yogananda Muthaiah

Η περιεκτικότητα σε προϊόντα είναι υψηλή, η τιμή είναι λογική, ήδη βαλμένος στη χρήση, η συνεργασία είναι ευτυχής.

—— ZMUS.PAKE

Πολλές ευχαριστίες στους εργαζομένους που χειρίστηκαν τη συσκευασία του υγρού και lignin pce, και σε σας φυσικά. Συσκευασμένος πολύ καλά. Έχουμε αρχίσει την εργασία!

—— Josephine

Είμαι Online Chat Now

Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη

Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη
Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη

Μεγάλες Εικόνας :  Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Jufu Chem
Αριθμό μοντέλου: Snf-α
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1ton
Τιμή: USD27/ton
Συσκευασία λεπτομέρειες: σύμφωνα με τις ανάγκες συνήθως πλαστικές τσάντες εγγράφου 25kg ή 40kg πελατών
Χρόνος παράδοσης: μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 3000ton/month
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Εμφάνιση: Ελεύθερης ροής καφετιά σκόνη CAS: 9084-06-4
Πρώτες ύλες: Φορμαλδεΰδη Ρευστότητα της κόλλας τσιμέντου, χιλ.: ≥210
Στερεό περιεχόμενο: ≥93% Na2SO4 περιεκτικότητα σε: ≤5%
pH (10% aq. Λύση) σε 25℃: 7.0 – 9,0 βασική παράμετρος: Na2SO4
Υψηλό φως:

Snf-sulphonated φορμαλδεΰδη ναφθαλίνης

,

Na2SO4 sulphonated 5% φορμαλδεΰδη ναφθαλίνης

,

Καφετί υψηλό νερό σειράς που μειώνει τη μίξη

Υψηλή Na2SO4 ικανοποιημένη 5% ναφθαλίνης CAS 9084-06-4 νατρίου μειωτών νερού σειράς ελεύθερης ροής καφετιά σκόνη μίξεων κονιάματος

 

Υψηλή Na2SO4 ικανοποιημένη 5% ναφθαλίνης CAS 9084-06-4 νατρίου μειωτών νερού σειράς κονιάματος περιγραφή προϊόντων σκονών μίξεων ελεύθερης ροής καφετιά:

 

Οι σειρές ναφθαλίνης superplasticizer (naphthalenesulfonic όξινο συμπύκνωμα φορμαλδεΰδης) και μερικές άλλες χημικές μίξεις διαδραματίζουν έναν σημαντικό ρόλο στα σύγχρονα εμπορικά συγκεκριμένα υλικά και τις τεχνολογίες. Μπορεί να βελτιώσει τις διάφορες ιδιότητες εμπορικού συγκεκριμένου και να προαγάγει το νέο εμπορικό σκυρόδεμα.

 

Η ανάπτυξη της τεχνολογίας. όταν χρησιμοποιείται μαζί με τις ορυκτές μίξεις (επίσης γνωστές ως ορυκτές μίξεις), προωθεί τη χρησιμοποίηση των βιομηχανικών υποπροϊόντων (όπως η επίγεια σκουριά και η τέφρα μυγών) στο τσιμεντένιο υλικό σύστημα, που βοηθά να σώσει τους πόρους και να προστατεύσει το περιβάλλον, κάτω από την τάση συνεχώς να ψάξει για τα πιό χαμηλού κόστους, περιβαλλοντικά συμβατά υλικά και οι τεχνολογίες, αυτό μπορούν να αναμένονται ότι ναφθαλίνη-βασισμένη στην superplasticizer θα διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή του εμπορικού σκυροδέματος στο μέλλον.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Εμφάνιση Ελεύθερης ροής καφετιά σκόνη
Στερεό περιεχόμενο ≥93%
Ασβέστιο φαινόμενου ειδικού βάρους (gm/cc) 0,60 – 0,75
pH (10% aq. Λύση) σε 25℃ 7.0 – 9,0
Na2SO4 περιεκτικότητα σε ≤5%
Σαφήνεια σε 10% aq. Λύση Σαφής λύση
Νερό - αδιάλυτο θέμα 0,5% μέγιστο.

 

Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη 0

 

Η κύρια απόδοση:

1. Αποδοτική μείωση νερού. Το ποσοστό μείωσης νερού του είναι περισσότερο από 25%. Το Superplasticization μπορεί αποτελεσματικά να αυξήσει τη ρευστότητα του σκυροδέματος, να μειώσει την αιμορραγία και το διαχωρισμό, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας το workability του σκυροδέματος, που καθιστά το εύκολο να κατασκευάσει και συμπαγές.

2. Καλή επίδραση αυξήσεων. Υπό τον όρο της ίδιας ποσότητας του τσιμεντένιου υλικού, το 1d, η τρισδιάστατη, συμπιεστική δύναμη 7d και 28d του σκυροδέματος που αναμιγνύονται με το superplasticizer μπορούν να αυξηθούν από 50~110%, 40~90%, 40~70% και 20~ 40%.

3. Το προϊόν έχει την ισχυρή προσαρμοστικότητα, και το προϊόν είναι κατάλληλο για τις διάφορους προδιαγραφές και τους τύπους τσιμέντων. Το προϊόν έχει την καλή συμβατότητα με άλλες μίξεις, και συνεργάζεται με τους πράκτορες επέκτασης, παρασυρόμενοι με τον αέρα πράκτορες και άλλες ενεργές μίξεις, όπως η τέφρα μυγών, για να συμπληρώσει και να υποκινήσει το ένα το άλλο.

4. Κατάλληλος θέτοντας χρόνος. Το προϊόν έχει το ελάχιστο αποτέλεσμα στον αρχικό και τελικό θέτοντας χρόνο του τσιμέντου, και η διαφορά στον καθορισμό του χρόνου είναι γενικά μέσα σε 1h.

5. Το προϊόν έχει τη χαμηλή περιεκτικότητα σε θειικό άλας νατρίου, και το διατυπωμένο υγρό δεν θα κρυσταλλώσει το χειμώνα, που λύνει το πρόβλημα της παρεμπόδισης σωληνώσεων που προκαλείται από την κρυστάλλωση θειικού άλατος νατρίου στη χειμερινή συγκεκριμένη κατασκευή, και παρέχει την ευκολία για τη χειμερινή συγκεκριμένη κατασκευή μετά από να συνθέσει με την καθυστέρηση των συστατικών, το συγκεκριμένο κατρακύλισμα χάνει ελάχιστα με τον καιρό.

6. Καλή εκτέλεση ασφάλειας προϊόντων. Είναι μη τοξικό, μη-ενοχλώντας και ραδιενεργός, και δεν περιέχει τις ουσίες που είναι επιβλαβείς στη διάβρωση των φραγμών χάλυβα είναι άφλεκτο και εκρηκτικό, και είναι ένα ακίνδυνο προϊόν.

7. Καλή διάρκεια. Το προϊόν μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη δομή πόρων του σκυροδέματος, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας πολύ τη διάρκεια του σκυροδέματος όπως impermeability, η ανθράκωση και η freeze-thaw αντίσταση.

8. Εύχρηστος. Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα, ή να διαλυθεί στο νερό πρώτα, και να χρησιμοποιηθεί ως μίξη λύσης, η οποία είναι κατάλληλη για τα διάφορα περιβάλλοντα κατασκευής ή τις απαιτήσεις τα πρότυπα.

 

Snf-Sulphonated ναφθαλίνης νερό σειράς φορμαλδεΰδης υψηλό που μειώνει τη μίξη 1

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. SHANSONG JUFU CHEM TECH

Τηλ.:: 86-053188987705

Φαξ: 86-0531-8898-7710

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα