Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έλαβε το δείγμα από την επιχείρησή σας, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για τις συγκεκριμένες πρόσθετες ουσίες που απαιτούνται από το εργοστάσιό μας, έτσι διατάξαμε έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, είναι μια ευχάριστη συνεργασία!

—— Ο John σιγοβράζει

Αυτό είναι παλαιός συνεργάτης της επιχείρησής μας! Έχω διατάξει το μειωτή νερού εδώ για πολύ καιρό, είναι εμπιστευμένη επιχείρηση, τα συστατικά είναι καθαρά, και οι προδιαγραφές Ι προϊόντων ανάγκη συναντιούνται.

—— Yogananda Muthaiah

Η περιεκτικότητα σε προϊόντα είναι υψηλή, η τιμή είναι λογική, ήδη βαλμένος στη χρήση, η συνεργασία είναι ευτυχής.

—— ZMUS.PAKE

Πολλές ευχαριστίες στους εργαζομένους που χειρίστηκαν τη συσκευασία του υγρού και lignin pce, και σε σας φυσικά. Συσκευασμένος πολύ καλά. Έχουμε αρχίσει την εργασία!

—— Josephine

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ


  Η χημική Co. τεχνολογίας Jufu Shandong, ΕΠΕ έχει 2 εργοστάσια, 6 γραμμές παραγωγής, 2 επαγγελματικές επιχειρήσεις πωλήσεων, 6 εργοστάσια συνεργασίας, ομο-εργαστήριο 2 που ανήκει στο πανεπιστήμιο 211. Και έχει επιτύχει μια μεγάλη έκταση του ελέγχου παραγωγής, που περιλαμβάνει την έρευνα προϊόντων και την ανάπτυξη, πρώτες ύλες εξεταστικός, συνθετική δοκιμή υλικών, ποιοτική δοκιμή ολοκληρωμένων προϊόντων, το κ.λπ. Jufu όχι μόνο παρέχει την προσεκτική υπηρεσία κατά τη διάρκεια pre-sale, της -πώλησης και της μεταπώλησης, αλλά και εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και τη δυνατότητα της γυναικείας κάλτσας.

   


   

  Χημική Co. τεχνολογίας Jufu Shandong, ΕΠΕ γραμμή παραγωγής 0 εργοστασίων

 • OEM / ODM

  Η χημική Co. τεχνολογίας Jufu Shandong, ΕΠΕ είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στην παραγωγή και την εξαγωγή των χημικών προϊόντων κατασκευής. Jufu Chemical Company ήταν δεσμευμένος να παράσχει τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τον τύπο και τα τεχνικά πρότυπα προϊόντων που παρέχονται από τους πελάτες, παρέχουμε polynaphthalene sulfonate, gluconate νατρίου, polycarboxylate, lignosulfonate. Οι υπηρεσίες επεξεργασίας cOem για το polynaphthalene sulfonate, gluconate νατρίου, polycarboxylate, lignosulfonate και άλλα προϊόντα, και παρέχουν στους πελάτες τις εξεταστικές υπηρεσίες δειγμάτων και σύμφωνα με το τοπικό χημικό προϊόν των πελατών ο προσδιορισμός θέσης αγοράς, παρέχει στους πελάτες τις κατάλληλες υπηρεσίες ODM όπως το σχέδιο ανάπτυξης προϊόντος και διατύπωσης.


  Η επιχείρηση έχει μια ενισχυτική επαγγελματική ομάδα πωλήσεων και τη συσκευάζοντας ομάδα σχεδίου, οι οποίες μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες πλήρης-διαδικασίας όπως το σχέδιο σχεδίων και η παραγωγή πιάτων της εσωτερικής και εξωτερικής συσκευασίας του προϊόντος σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

 • Ε & Α

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΟΜΑΔΑΣ

   

  Η ομάδα έχει αυτήν την περίοδο 10 επιστημονικούς ερευνητές, συμπεριλαμβανομένου 4 συνδυαζόμενου ανώτερου και επάνω από τίτλους, 2 γιατρούς, και 4 κυρίους. Κυρίως συμμετέχων στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή, τους εξεταστικούς και άλλους τομείς των χημικών προϊόντων. Οι βασικές ερευνητικές κατευθύνσεις είναι νάτριο lignosulfonate, ασβέστιο lignosulfonate, φορμαλδεΰδη νατρίου naphthalenesulfonate, polycarboxylate μειωτής νερού, gluconate νατρίου και άλλα χημικά προϊόντα.

   

   

  Τα προγράμματα είναι το κλειδί στην επιτυχία ή αποτυχία της ανάπτυξης της επιχείρησης. Μετά από μια μεγάλη περίοδο της κατάρτισης προγράμματος, η τεχνική ομάδα της επιχείρησης έχει αναπτύξει τις αποτελεσματικές μεθόδους για την κατασκευή προγράμματος και τη διαχείριση του προγράμματός της.

   

  Η ομάδα Ε&Α της επιχείρησής μας συνεχίζει να καινοτομεί, να ενισχύει τις βασικές τεχνολογίες, να δημιουργεί τα πιό υψηλής ποιότητας προϊόντα, να χρηματοδοτεί τα προϊόντα με την ισχυρή ανταγωνιστικότητα, και να δημιουργεί τη μεγαλύτερη αξία για τους πελάτες και την επιχείρηση.

   

   

  Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

  Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. SHANSONG JUFU CHEM TECH

Τηλ.:: 86-053188987705

Φαξ: 86-0531-8898-7710

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)