Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑσβέστιο Lignosulfonate

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου

Πιστοποίηση
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
ΚΙΝΑ Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Έλαβε το δείγμα από την επιχείρησή σας, η οποία είναι πολύ κατάλληλη για τις συγκεκριμένες πρόσθετες ουσίες που απαιτούνται από το εργοστάσιό μας, έτσι διατάξαμε έναν μεγάλο αριθμό προϊόντων, είναι μια ευχάριστη συνεργασία!

—— Ο John σιγοβράζει

Αυτό είναι παλαιός συνεργάτης της επιχείρησής μας! Έχω διατάξει το μειωτή νερού εδώ για πολύ καιρό, είναι εμπιστευμένη επιχείρηση, τα συστατικά είναι καθαρά, και οι προδιαγραφές Ι προϊόντων ανάγκη συναντιούνται.

—— Yogananda Muthaiah

Η περιεκτικότητα σε προϊόντα είναι υψηλή, η τιμή είναι λογική, ήδη βαλμένος στη χρήση, η συνεργασία είναι ευτυχής.

—— ZMUS.PAKE

Πολλές ευχαριστίες στους εργαζομένους που χειρίστηκαν τη συσκευασία του υγρού και lignin pce, και σε σας φυσικά. Συσκευασμένος πολύ καλά. Έχουμε αρχίσει την εργασία!

—— Josephine

Είμαι Online Chat Now

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου
Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου

Μεγάλες Εικόνας :  Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Shandong, Κίνα
Μάρκα: Jufu Chemical
Αριθμό μοντέλου: Βλ.-2
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1MT
Τιμή: USD530/MT-USD550/MT
Συσκευασία λεπτομέρειες: 25kg/bag, φορτίο 11MT 20GP FCL χωρίς παλέτα, φορτίο 26MT 40HQ FCL χωρίς παλέτα
Χρόνος παράδοσης: 7-10 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000MT το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
CAS αριθ.: 8061-52-7 Μοριακός τύπος: C20H24CaO10S2
Μοριακό βάρος: 528.6 g/mol Πρώτη ύλη: Ξύλινος πολτός
Εμφάνιση: Καφετιά σκόνη PH: 5-7
στερεό περιεχόμενο: >93%
Υψηλό φως:

pH 5 ασβέστιο Lignosulfonate

,

Νο 8061-52-7 ασβέστιο Lignosulfonate

,

Σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού

Ασβέστιο Lignosulfonate συνδέσμων λιπάσματος ξύλινου πολτού/Lignin ασβεστίου Sulphonate

 

Το Jufu βλ.-2 (ασβέστιο Lignosulphonate) είναι υδροδιαλυτή κίτρινη σκόνη, υποπροϊόν από την πολτοποίηση θειώδους άλατος της βιομηχανίας χαρτιού. Η διαλυτή ουσία στο νερό, αδιάλυτο στον οργανικό διαλύτη, υπολογίζει κατά μέσο όρο το μοριακό βάρος στη σειρά 40000-65000.

 

Μοριακός τύπος: C20H24CaO10S2

CAS no.8061-52-7

Μοριακό βάρος: 528.6 g/mol

 

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου 0

 

Προδιαγραφή:

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Εμφάνιση Ελεύθερης ροής καφετιά σκόνη
Στερεό περιεχόμενο ≥93%
Περιεκτικότητα σε Lignosulfonate 45% – 60%
pH 5.0 – 7,0
Περιεκτικότητα σε νερό 5%
Νερό - αδιάλυτα θέματα ≤1.5%
Μειώνοντας ζάχαρη 3%
Γενική ποσότητα μαγνήσιου ασβεστίου ≤1.0%

 

Εφαρμογές:

Συγκεκριμένος

Με τις σημαντικές διασκορπίζοντας ιδιότητες, lignosulphonate χρησιμοποιείται ευρέως στο έτοιμο σκυρόδεμα μιγμάτων, σε μια διαδικασία που περιλαμβάνει τα διασκορπίζοντας μικρά ποσά lignosulphonate με τα συσσωματώματα των μορίων τσιμέντου.

Αυτό οδηγεί στην πιό μικρή κατανάλωση νερού κατά τη διάρκεια της μίξης του σκυροδέματος και το προκύπτον χαμηλότερο νερό για να τσιμενταρίσει την αναλογία παράγει τη σημαντικά μεγαλύτερη δύναμη μετά από να σκληρύνει. Το Lignosulphonate βελτιώνει σημαντικά την ιδιοκτησία ροής του σκυροδέματος και στη συνέχεια, συχνά χρησιμοποιείται ως plasticiser μίξη.

 

Έλεγχος σκόνης

Παρέχει το ανώτερο μέσο επιπολής (βρέξιμο) και τη δεσμευτική απόδοση στις εφαρμογές διαχείρισης οδικής σκόνης και εδαφολογικής σταθεροποίησης.

 

Τούβλα κεραμικής/πυρίμαχων υλών/αργίλου

Η χρήση του lignosulphonate στην παραγωγή της κεραμικής, των πυρίμαχων υλών και των τούβλων αργίλου είναι ευεργετική για την επεξεργασία, τις ιδιότητες προϊόντων και την κατανάλωση ενέργειας, επειδή η διασκορπίζοντας επίδραση υποστηρίζει τη μηχανική ομογενοποίηση του ακατέργαστου μίγματος και βελτιώνει το workability στη μειωμένη ελεύθερη περιεκτικότητα σε νερό. Επιπλέον, η δεσμευτική ιδιοκτησία του lignosulphonate αυξάνει την πράσινη και τελική δύναμη, με συνέπεια το μειωμένο ράγισμα του τελικού προϊόντος.

 

Pelletising

Είναι άριστοι συνδέοντας πράκτορες για pelletising οι εφαρμογές όπως την κατασκευή των ανθρακόπλινθων άνθρακα και του άνθρακα αυγών. Σήμερα, lignosulphonate χρησιμοποιείται στις μεγάλες ποσότητες για pelletising των ζωοτροφών, των τροφίμων κατοικίδιων ζώων και των λιπασμάτων, καθώς επίσης και των μεταλλευμάτων μετάλλων.

Η χρήση των κατάλληλων πρόσθετων ουσιών επιτρέπει τη μείωση της πιέζοντας δύναμης pelletising οι μηχανές και αυτήν την μείωση των μηχανικών αποτελεσμάτων προσπάθειας στην αντίστοιχη ενέργεια - αποταμίευση.

 

Διασπορά χρωστικών ουσιών

Οι διασκορπίζοντας πράκτορες ή ένας συνδυασμός συνδέσμου και οι διασκορπίζοντας πράκτορες είναι αναπόφευκτοι στην εφαρμοσμένη μηχανική των κύριων batch χρωστικών ουσιών.

Οι ιδιότητες διασποράς διευκολύνουν τη λεπτή διασπορά των μορίων χρωστικών ουσιών στην αναστολή, με αυτόν τον τρόπο βοηθώντας να επιτύχουν τα επιθυμητά οπτικά αποτελέσματα και τη γενική απόδοση.

 

Γυψοσανίδα γύψου

Όταν προστίθεται στις αναστολές φυσικού και ασβεστοκονιάματος REA, ενισχύει τη διασπορά και προωθεί τη σημαντική ρευστοποίηση των πηλών, με αυτόν τον τρόπο προωθώντας το χαμηλότερο ιξώδες πηλού (λαμβάνοντας υπόψη μια ίση αναλογία του νερού στα στερεά) και επιτρέποντας την ευκολότερη επεξεργασία.

 

Μαύρισμα δέρματος

Η φαινολική δομή παράγει τα οφέλη στις εφαρμογές μαυρίσματος και δέρματος.

Η άριστη διαλυτότητα νερού και οι διασκορπίζοντας ιδιότητες καθώς επίσης και το κατάλληλο μοριακών χαμηλού ιξώδες μαζικής διανομής και των διαλυμάτων ύδατος υποστηρίζουν γρήγορα, σχεδόν πλήρης διείσδυση των δορών, με τη φυσιοχημική αντίδραση που προχωρεί με τον καιρό.

 

Λίπασμα

Συνδέει τους πράκτορες που χρησιμοποιούνται για να βοηθήσουν pelletisation και την κοκκιοποίηση κατά τη διάρκεια της κατασκευής του ορυκτού λιπάσματος. Η συγκολλητική δύναμή τους προσφέρει την άριστη σύνδεση και τις χαμηλές ιδιότητες γδαρσίματος, ενώ η άριστη διαλυτότητα νερού τους επιτρέπει την καλή απελευθέρωση των συστατικών κατά τη διάρκεια της καιρικής έκθεσης.

 

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου 1

 

Συσκευασία, αποθήκευση & Transporation:

 

Συσκευασία: 25kgs υφαμένες τσάντες με το σκάφος της γραμμής μέσα.

Εάν η ποσότητά σας υπερβαίνει 20MT (20000kgs), μπορούμε να προσαρμόσουμε τη συσκευασία για σας (επιδείξτε το όνομα επιχείρησής σας, το λογότυπο και άλλες πληροφορίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας).

Αποθήκευση: Συστήνεται για να αποθηκεύσει στην περιβαλλοντική θερμοκρασία στον κλειστό όρο και για να προστατευθεί από το άμεσο φως του ήλιου και τη βροχή.

Μεταφορά: Οι μη τοξικές, αβλαβείς, non-inflammable και μη εκρηκτικές χημικές ουσίες, αυτό μπορούν να μεταφερθούν στο φορτηγό και το τραίνο.

 

Νο 8061-52-7 σύνδεσμος λιπάσματος ξύλινου πολτού Lignosulfonate ασβεστίου 2

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shandong Jufu Chemical Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. SHANSONG JUFU CHEM TECH

Τηλ.:: 86-053188987705

Φαξ: 86-0531-8898-7710

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα